gamers

Lara Mallo – Video Games | The voice of Holland | The Blind Auditions | Seizoen 8Lara zingt het nummer ‘Video Games’ van Lana del Rey bij The Blind Auditions van The voice of Holland. Zij kiest voor coach Waylon.

The voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Aflevering terugkijken? Check de officiële website: http://www.thevoiceofholland.com.
ABONNEER voor meer video’s: http://bit.ly/TVOHyoutube

THE VOICE OF HOLLAND – SOCIAL MEDIA
Facebook – http://www.facebook.com/thevoiceofholland
Instagram – http://www.instagram.com/rtl_tvoh
Twitter – http://www.twitter.com/rtl_tvoh

OVER THE VOICE OF HOLLAND
The voice of Holland is dé talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.
Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Waylon, Sanne Hans, Ali B en Anouk. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.

source

44 thoughts on “Lara Mallo – Video Games | The voice of Holland | The Blind Auditions | Seizoen 8”

  1. we hebben bij de voice mooie stemmen gaat er nu eindelijk iemand doorbreken in de vastgekleefde hilversum met altijd maar de vaste zangers op televisie of radio?

  2. Kwam in het introfilmpje nogal streberig over, wil wel erg graag beroemd worden. Een soort Kim Kardashian waarvan je je later afvraagt wat ze nu eigenlijk kan. Dit nummer was wel ok maar ik vraag me af of ze ook andere type liedjes aan kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *